Voor studenten, in plaats van ze nieuw zijn op Arabisch of intermediaire of voorschot. U kunt studeren met al’Madrasatul U’laa met iemand van onze instructeurs. Elk van onze instructeurs heeft een B.A. in de Arabische taal uit Egypte Prestige universiteiten.

Er is een eenmalige inschrijfgeld van 45 Euro (via paypal) aan de school, dan vergoedingen voor de les / cursus die direct wordt besteed aan de docent.

De privé-lessen beginnen bij 90.00 Euro per maand via Western Union of een vergelijkbare dienst. Afhankelijk van de leraar en hun internetverbinding.

Het schema zal worden gemaakt tussen de leraar en leerling, zal les over Skype of elk formaat de leraar worden gehouden. Zodra de student afwerking bestudeerde materialen de leraar hen zal schrijven een aanbeveling over wat werd bestudeerd met hen in het Arabisch (geschreven in alleen het Arabisch). Dan scannen en naar de student gratis opgeladen via e-mail. Als de student wil dat de aanbeveling om e-mail aan hem door Fed Ex of andere postbode hij moet betalen voor zijn.

U moet eerst in de school inschrijven en we zullen u verbinding maakt met een instructeur die het beste past bij uw behoeften.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s